● Angyali infó

Információk ~

A blog témája : Idézetek
Blog kezdés: 2010. május
Szerkesztő:  *V.
Képek : We♥it ; Favim
Idézetek : Citatum ,egyéb külföldi oldalak és sajátok.

●Észrevétel
Lehetséges,hogy akár blogtulajdonosként,akár csak nézőként; észreveszel egy olyan idézetet ,képet amit vagy a saját blogodba, vagy egy másik blogban láttál. Igen ez előfordul, de nem szándékosan. Kérlek ne várd el tőlem,hogy az összes nézettebb blogba végignézem az összes idézetet és képet,hogy még csak véletlenül se legyen ugyanolyan.Ilyen esetek voltak,vannak és lesznek (nem csak nálam ).
Egyébként sem látom benne a logikát,hogy más blogokról másoljak,mert én sem szeretem ha más blogba azt látom,hogy már több napja ugyanaz a frissítés ,mint nálam.

●Bloglista
Az oldal bloglistájába azok a blogok szerepelnek,akik ugyancsak kitették az enyémet. Ha esetleg neked is van blogod,és szeretnél felkerülni a blogom bloglistára,akkor írj a chat-be vagy írj e-mailt.

●Kikötés
Ha megtetszik egy idézet vagy egy kép,nyugodtan mentsd le mappába vagy ahova szeretnéd,hiszen ezért van ez a blog. De,ha közzéteszed a saját blogodon,oldaladon stb..  (természetesen nem napról-napra frissítéssel) akkor kérlek a forrást jelöld meg (http://www.kis-angyal.blogspot.com/) , főleg a saját idézeteimet.

●Frissítés
A blogra elvileg,minden napra egy idézetet és képet teszek fel. ( Valamikor többet,ami gondolom nem bántok annyira :D ) Ha előre tudom,hogy nem leszek x napig ,akkor előre szoktam közzéteni, ha utólag tudok csak géphez ülni, akkor pótolom.

*V.